BİZ

Niğde Özel Hayat Hastanesi olarak bulunduğumuz bölgede, entegre sağlık hizmetlerini, en kolay şekilde ulaşılabilir kılmak adına, kurulduğu 2006 yılından beri aynı tutku ile hizmet vermekteyiz.

MİSYONUMUZ

Niğde ilinin ilk ve tek özel sağlık hizmet sağlayıcısı olarak, gerek Niğde için gerekse çevre şehirlerinde eksik kaldığı gibi hususlarda tüm bölgede çözüm noktası olmaktır.

VİZYONUMUZ

Bireylerin, en temel ihtiyaçlarından biri olan sağlık Hizmetlerinin toplumun tümü için ulaşılabilir olmasıdır.

Bu bağlamda biz;

Her yıl yaklaşık 100.000 hastaya poliklinik hizmeti sağlıyor ve bu hastaların her yıl % 5 lik kısmını opere ediyoruz. Tüm Cerrahi branşlarda , Tanı Tedavi ve Operasyonlarda yüksek başarı oranları elde ediyoruz.

İstatistiklere göre her yıl Niğde ilinde yapılan doğumların yaklaşık % 35’i kurumumuz bünyesinde gerçekleşiyor.

Her yıl Niğde ilinde doğan ve bu alanda hizmet bulunmayan diğer çevre illerden gelen, genel olarak prematüre ve solunum problemleri bulunan 1000 hastaya,

Doğum Sonrası 3. Basamak Yoğun Bakım Hizmetlerimiz ile , çözüm noktası oluyoruz.